TUDTA?     A Windows Server 2012 / 2012 R2 támogatása hamarosan megszűnik. Váltson most WIndows Server 2022-re! Több információ

Dell EMC PowerEdge torony kivitelű kiszolgálók

Az ügyfelekkel együtt növekvő megoldások

A Dell EMC PowerEdge torony kivitelű szervereket tartalmazó portfóliójában 1 és 2 processzorfoglalatos konfigurációk is találhatók, amelyeket kifejezetten a mindennapi üzleti alkalmazásokhoz tervezett megoldásokhoz, valamint fejlett számítástechnikai feladatokhoz, virtualizációhoz és sok energiát igénylő feladatokhoz terveztek. Teljesítményüknek, illetve sokoldalú és csendes működésüknek köszönhetően kis méretű, nagy és távoli irodákba egyaránt ideálisan értékesíthetők.

IT még egyszerűbben

A modern irodai kihívások
megoldására tervezve

A torony kivitelű, következő generációs Dell EMC PowerEdge szerverekkel az ügyfelek korlátok nélkül élvezhetik a rugalmas konfigurálás és a nagy belső kapacitás előnyeit. Ezek a szerverek az alábbi előnyöket nyújtják a kis méretű/otthoni irodák (SOHO), a távoli irodák/fiókirodák (ROBO) és a kis- és középvállalkozások (SMB) számára.

A legújabb technológiákat felvonultató szerverekkel kordában tarthatja a kiadásait, és garantáltan nem kell túllépnie a költségvetését. Az egyszerűen használható és felügyelhető szerverekkel lecsökkentheti IT-infrastruktúrája összetettségét. A szerveréletciklus minden lépésébe beépített biztonsági funkciókkal ellátott, kibertámadásokkal szemben ellenálló architektúra védelmi megoldásokkal gondoskodik adatai biztonságáról.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

DELL EMC POWEREDGE tower Szerverek

Útmutató a megfelelő
Dell PowerEdge torony kivitelű szerver kiválasztásához

1 PROCESSZORFOGLALATOS TORONY KIVITELŰ SZERVEREK

IT-infrastruktúra egyszerűen

Az 1 processzorfoglalatos Dell EMC PowerEdge torony kivitelű szervermegoldásokat azoknak a vállalatoknak ajánljuk, amelyeknek olyan egyszerűen felügyelhető, megbízható és megfizethető, belépő szintű szerverre van szükségük, amely segít nekik a csapatmunkában. Ezek a szerverek kiegyensúlyozott teljesítményt és elegendő tárolókapacitást biztosítanak a jövőbeli növekedéshez.

2 PROCESSZORFOGLALATOS TORONY KIVITELŰ SZERVEREK

Rugalmas konfigurálás

A nagyobb teljesítményre képes 2 processzorfoglalatos Dell EMC PowerEdge torony kivitelű szerverek a számítási teljesítmény és a memória optimális egyensúlyát nyújtják – így hatékonyan együttműködhet, maximális teljesítményt érhet el, a jövőbeli igényeknek megfelelően skálázhat, és gyakorlatilag bármilyen terheléshez könnyen alkalmazkodhat.

Dell EMC PowerEdge tower szerverek

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
Dell EMC PowerEdge torony kivitelű szervert!

Processzor foglalatok száma
Processzor foglalatok száma
Processzor gyártója
Processzor gyártója
Méretszabvány
Méretszabvány
Max. memória
Max. memória - slider
128 GB8192 GB

Torony kivitelű szerver

Ajánlott felhasználási terület: Üzleti fájlkezelés/nyomtatás, együttműködést/hatékonyságot növelő alkalmazások, kereskedelem, webszolgáltatás

Torony kivitelű szerver

Ajánlott felhasználási terület: Hagyományos üzleti alkalmazások, levelezés/üzenetküldés, virtualizálás, adatelemzés

Torony kivitelű szerver

Ajánlott felhasználási terület: Hagyományos üzleti alkalmazások, virtualizáció, adatbázis-kezelés és analitika, mesterséges intelligencia