TUDTA?     A Windows Server 2012 / 2012 R2 támogatása hamarosan megszűnik. Váltson most WIndows Server 2022-re! Több információ

Érdeklődés, információkérés

Kapcsolat

Árajánlatot szeretne kérni? Egyedi igényei vannak? Technikai problémája akadt? Ne habozzon, írjon nekünk bizalommal, szakértő munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak minden megkeresésre.

Rólunk

A HRP Europe Kft. közel 30 éve stabil szereplője az informatikai piacnak, hardver és szoftver disztribútori minőségben. Az utóbbi öt évben a HRP Europe Kft. árbevétele 28-ról 51 milliárd forint fölé nőtt, az állományi létszám közel 50 százalékkal bővült, a képviselt gyártók száma megduplázódott (80-ról 160-ra). A többszörösen Kincentric „Legjobb munkahely” díjazott HRP Europe Kft. büszke arra, a 2022-ben ismét elnyerte a Legjobb Dell Disztribútornak járó díjat kliens megoldások kategóriában, és emellett külön díjazták a marketing csapatunk munkáját is. A vállalat mindig is szívügyeként kezelte a Dell megoldások értékesítését, a mai napig portfóliójának jelentős részét a Dell termékek és szolgáltatások értékesítése, támogatása teszi ki. 

Telefon

+36 1 452 4621

E-mail

dell@hrp.hu

Írjon nekünk még ma!

Ahány cég, annyi féle igény merülhet fel. A legoptimálisabb Dell szerver megoldás kiválasztásához és legkedvezőbb ajánlatokhoz, kérjük töltse ki alábbi űrlapunkat.